Social Icons

Pages

Saturday, July 10, 2010

UPDATE~~~UPDATE ~~~SORY LAME TAK UPDATE...Huhuhu...Bz sangat2...tak tau nak ckp camne..hehehe..ape2 pun....we love sidi..hehehe..sory abg sidi...tk sempat nk update blog ni...adeh..da ler aktiviti abg sidi bykkkk....pecah pale aku nnti ni..hahahha..ape2 pun aku akan cube update sikit2..insyaAllah..


then..mcm korang tau...abg sidi selalu update@ facebook..yang dia ade di trganu..yup itu benar...heheh..dia skrg stay kt trganu...bisnes kedai makan kt sane..dia masak...besttt..yummy..heheh..ayam percik..ikan bakar cicah air asam...paru masak berlada...erm..ape ag ek..byk gak ...aku dh lupe..heheh..ape2 pun..kalau korang teringin nak makan masakan sidi...jom le kite semua ker a.wang kedai makan @pengadang baru..heheheh..

0 LuaHan Hati Mereka:

Post a Comment

 

Sample text

Sample Text

Sample Text

Assalamualaikum.

Kepada semua peminat-peminat SIDI dan juga penyokong-penyokong SIDI FC, saya ingin mengucapkan selamat datang ke blog SIDI FC dan juga ke dalam keluarga SIDI FC. Saya mengucapkan ribuan terima kasih kepada anda semua yang setia menyokong SIDI FC dan juga kerjaya beliau mengharungi hari-hari beliau sebagai seorang seniman.

Di sini saya ingin memberitahu kepada semua bahawa SIDI FC sedang mencorak satu bentuk komuniti agar semua ahli-ahli akan dapat mengeratkan lagi silaturahim sesama kita. Justeru itu kami sedang menyusun beberapa rancangan mengadakan aktiviti-aktiviti sosial dan rekreasi khas buat semua penyokong-penyokong SIDI FC.

Saya juga amat mengalu-alukan idea-idea mahupun cadangan dari semua agar dapat kami simpulkan bagi memenuhi kepuasan semua pihak. Di harap dengan adanya cadangan-cadangan dari anda semua dapat mengukuhkan lagi SIDI FC ini.

Akhir kata dari saya, semoga SIDI FC akan menjadi pemangkin kepada kejayaan beliau sendiri sebagai seorang anak seni di negara ini disamping dapat mencorakkan lagi industri muzik di tanah air.

Wassalam.

President SIDI FC

P/S: KAMI AMAT MENGALU-ALUKAN KEPADA SEMUA UNTUK MENGHANTARKAN EMAIL RASMI KEPADA -
sidi.af7fc@yahoo.com UNTUK MENG'EMAIL'KAN BUTIRAN-BUTIRAN ANDA [NAMA,ALAMAT,NO-TEL,DAN TARIKH LAHIR,] AGAR MUDAH KAMI MENGHUBUNGI SEKIRANYA TERDAPAT SEBARANG AKTIVITI KEPADA YANG BERMINAT..tHANk U..