Social Icons

Pages

Monday, April 13, 2009

SIDI TERSINGKIRSidi Tersingkir
Setelah terselamat daripada beberapa siri penyingkiran, minggu kelima menjadi pentas terakhir buat Sidi apabila dia menjadi pelajar seterusnya yang terpaksa meninggalkan Akademi Fantasia 7 apabila diumumkan tersingkir setelah mendapat undian terendah seperti yang disiarkan di Astro Ria (saluran 104) sebentar tadi.

Sidi atau nama sebenarnya Mohd Rashidi bin Mohamad Isa, 27 berpasangan dengan Zahid menerusi lagu Cinta Yang Sempurna nyanyian asal 6ixth Sense & Noe Letto. Namun, persembahan itu mendapat komen yang sederhana daripada pengkritik tetap, Edrie Hashim dan Datuk Khatijah Ibrahim serta juri jemputan penyanyi Adibah Noor. Walaupun ada sedikit peningkatan, namun dia dikatakan masih jauh daripada kualiti seorang juara
0 LuaHan Hati Mereka:

Post a Comment

 

Sample text

Sample Text

Sample Text

Assalamualaikum.

Kepada semua peminat-peminat SIDI dan juga penyokong-penyokong SIDI FC, saya ingin mengucapkan selamat datang ke blog SIDI FC dan juga ke dalam keluarga SIDI FC. Saya mengucapkan ribuan terima kasih kepada anda semua yang setia menyokong SIDI FC dan juga kerjaya beliau mengharungi hari-hari beliau sebagai seorang seniman.

Di sini saya ingin memberitahu kepada semua bahawa SIDI FC sedang mencorak satu bentuk komuniti agar semua ahli-ahli akan dapat mengeratkan lagi silaturahim sesama kita. Justeru itu kami sedang menyusun beberapa rancangan mengadakan aktiviti-aktiviti sosial dan rekreasi khas buat semua penyokong-penyokong SIDI FC.

Saya juga amat mengalu-alukan idea-idea mahupun cadangan dari semua agar dapat kami simpulkan bagi memenuhi kepuasan semua pihak. Di harap dengan adanya cadangan-cadangan dari anda semua dapat mengukuhkan lagi SIDI FC ini.

Akhir kata dari saya, semoga SIDI FC akan menjadi pemangkin kepada kejayaan beliau sendiri sebagai seorang anak seni di negara ini disamping dapat mencorakkan lagi industri muzik di tanah air.

Wassalam.

President SIDI FC

P/S: KAMI AMAT MENGALU-ALUKAN KEPADA SEMUA UNTUK MENGHANTARKAN EMAIL RASMI KEPADA -
sidi.af7fc@yahoo.com UNTUK MENG'EMAIL'KAN BUTIRAN-BUTIRAN ANDA [NAMA,ALAMAT,NO-TEL,DAN TARIKH LAHIR,] AGAR MUDAH KAMI MENGHUBUNGI SEKIRANYA TERDAPAT SEBARANG AKTIVITI KEPADA YANG BERMINAT..tHANk U..