Social Icons

Pages

Thursday, March 19, 2009

SAMA TAPI TAK SERUPA?Sidi

Jejaka Ipoh Mali ini sudah berumah tangga. Dia dilihat seperti pelajar AF5 iaitu Farha dari susuk tubuhnya yang tinggi lampai itu. Bagaimanapun, raut wajah Sidi ada persamaan dengan pelakon popular, Zamarul Hisham.


erk...tul ker?tah..bagi aku tak serupa pun..hehehhe...sbb,sidi ni rupe dia unik sikit...comel pun ade..ape2 pun we all tk kisah rupa macam sape pun..yang penting dia SIDI...hehhehe..dan semoga dia dapat lakukan yang terbaik dalam af..
CAIYOK...CAIYOK...

LANTAK SITUUUUU..
hehehheh~


1 comment:

  1. Zamarul Hisham??? jauh panggang dari api...

    ReplyDelete

 

Sample text

Sample Text

Sample Text

Assalamualaikum.

Kepada semua peminat-peminat SIDI dan juga penyokong-penyokong SIDI FC, saya ingin mengucapkan selamat datang ke blog SIDI FC dan juga ke dalam keluarga SIDI FC. Saya mengucapkan ribuan terima kasih kepada anda semua yang setia menyokong SIDI FC dan juga kerjaya beliau mengharungi hari-hari beliau sebagai seorang seniman.

Di sini saya ingin memberitahu kepada semua bahawa SIDI FC sedang mencorak satu bentuk komuniti agar semua ahli-ahli akan dapat mengeratkan lagi silaturahim sesama kita. Justeru itu kami sedang menyusun beberapa rancangan mengadakan aktiviti-aktiviti sosial dan rekreasi khas buat semua penyokong-penyokong SIDI FC.

Saya juga amat mengalu-alukan idea-idea mahupun cadangan dari semua agar dapat kami simpulkan bagi memenuhi kepuasan semua pihak. Di harap dengan adanya cadangan-cadangan dari anda semua dapat mengukuhkan lagi SIDI FC ini.

Akhir kata dari saya, semoga SIDI FC akan menjadi pemangkin kepada kejayaan beliau sendiri sebagai seorang anak seni di negara ini disamping dapat mencorakkan lagi industri muzik di tanah air.

Wassalam.

President SIDI FC

P/S: KAMI AMAT MENGALU-ALUKAN KEPADA SEMUA UNTUK MENGHANTARKAN EMAIL RASMI KEPADA -
sidi.af7fc@yahoo.com UNTUK MENG'EMAIL'KAN BUTIRAN-BUTIRAN ANDA [NAMA,ALAMAT,NO-TEL,DAN TARIKH LAHIR,] AGAR MUDAH KAMI MENGHUBUNGI SEKIRANYA TERDAPAT SEBARANG AKTIVITI KEPADA YANG BERMINAT..tHANk U..