Social Icons

Pages

Sunday, March 29, 2009

KONSERT KE-TIGA

jom kita tgk persembahan dari SIDI .....
FUHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH...
ALHAMDULILLAH.............
ABANG SIDI STILL DAPAT BERTAHAN DALAM AKADEMI..
ADEHH..
SERAMMM SEJUK DLM DEWAN TD..
HUHUHHUHUHU...
erm..
Alhamdulillah sangat-sangat..
seronok dpat tgk abg sidi..
terubat rindu..
ops...hehehehe..
erm...tak kisah ape juri cakap..
bagi sayaaa...
fuh shomel sidi ni..
hehhehe...
n bestttttttt...
heheheheheh..


1 comment:

  1. takpe sidi @ muk.. jangan putus asa... ko leh wat nya muk... aku yakin.. ramai sokong ko blakang neh... insyaAllah next konsert aku akan dtg sana.. aku nanti kol la bini ko mcm ne tgk la... ape2 hal afundi sidi ke 32999 okeh... hidop muk...

    psstt: tak sangka seri pon ada sebelah ayah sidi.. hahaha...

    ReplyDelete

 

Sample text

Sample Text

Sample Text

Assalamualaikum.

Kepada semua peminat-peminat SIDI dan juga penyokong-penyokong SIDI FC, saya ingin mengucapkan selamat datang ke blog SIDI FC dan juga ke dalam keluarga SIDI FC. Saya mengucapkan ribuan terima kasih kepada anda semua yang setia menyokong SIDI FC dan juga kerjaya beliau mengharungi hari-hari beliau sebagai seorang seniman.

Di sini saya ingin memberitahu kepada semua bahawa SIDI FC sedang mencorak satu bentuk komuniti agar semua ahli-ahli akan dapat mengeratkan lagi silaturahim sesama kita. Justeru itu kami sedang menyusun beberapa rancangan mengadakan aktiviti-aktiviti sosial dan rekreasi khas buat semua penyokong-penyokong SIDI FC.

Saya juga amat mengalu-alukan idea-idea mahupun cadangan dari semua agar dapat kami simpulkan bagi memenuhi kepuasan semua pihak. Di harap dengan adanya cadangan-cadangan dari anda semua dapat mengukuhkan lagi SIDI FC ini.

Akhir kata dari saya, semoga SIDI FC akan menjadi pemangkin kepada kejayaan beliau sendiri sebagai seorang anak seni di negara ini disamping dapat mencorakkan lagi industri muzik di tanah air.

Wassalam.

President SIDI FC

P/S: KAMI AMAT MENGALU-ALUKAN KEPADA SEMUA UNTUK MENGHANTARKAN EMAIL RASMI KEPADA -
sidi.af7fc@yahoo.com UNTUK MENG'EMAIL'KAN BUTIRAN-BUTIRAN ANDA [NAMA,ALAMAT,NO-TEL,DAN TARIKH LAHIR,] AGAR MUDAH KAMI MENGHUBUNGI SEKIRANYA TERDAPAT SEBARANG AKTIVITI KEPADA YANG BERMINAT..tHANk U..